Bel ons direct op: 020-6761016
Beoordeel ons

De buitendienst van De Sleutelkluis

 

Sleutel afgebroken in slot? Sleutels verloren?

Is uw deur dichtgevallen, bent u uw sleutels verloren, bent u beroofd, is uw sleutel afgebroken in slot of wilt u uw slot om een andere reden laten vervangen? Bel dan met de slotenmaker van Amsterdam De Sleutelkluis op 020-6761016Onze zeer deskundige en betrouwbare buitenmonteur komt met de meest voorkomende cilinders (ook verlengde) of sloten naar u toe. De monteur heeft door jarenlange ervaring en interne opleiding de mogelijkheid om uw deur zonder schade te openen of om de afgebroken sleutel uit uw slot te halen. 

Ook voor speciale uitvoeringen, zoals meerpuntsluiting

Mocht het om een speciale uitvoering van het slot gaan, denk aan een meerpuntsluiting die defect is, dan plaatsen wij een noodvoorziening en zorgen we ervoor dat u een juist slot teruggeplaatst krijgt. Onze buitendienst plaatst ook extra beveiliging, zoals kerntrekbeveiliging, deur/secu strips, deurspionnen en schuifpui beveiliging.

sleutel afgebroken in slot

Slotenmaker Amsterdam

Met 4 vestigingen in Amsterdam zijn wij altijd in de buurt. Bent u op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Amsterdam centrum, een slotenmaker in Amsterdam Zuid, een slotenmaker in Amsterdam West of een Slotenmaker in Amsterdam Oost neem dan contact met ons op!

Buitendienst de Sleutelkluis

Sleutel afgebroken in slot?

Bel met 020-6761016, onze buitendienst helpt u goedkoop, vakkundig en snel.

sleutel afgebroken in slot