Bel ons direct op: 020-6761016
Beoordeel ons

Slotenmaker Amsterdam Centrum

Bent u op zoek naar een slotenmaker in het centrum van Amsterdam? Onze winkel, gevestigd aan de Stadhouderskade 122, ligt op de rand van het centrum en ligt tegenover de Nederlandse Bank op de hoek van de Stadhouderskade en de Van Wou straat en is te bereiken met tramlijn 4, 7 en 10. Bij deze vestiging kunt u allerlei soorten sleutels laten bijmaken en tevens wordt hier alles geregeld zoals reparaties/laswerk aan sloten en dingen die op het buitenwerk niet gemaakt kunnen worden. Ook is in deze vestiging het magazijn en de buitendienst gevestigd. De naamplaten worden hier gemaakt en op deze locatie kunt u ook het meeste antiek bewonderen.

 

Omgeving slotenmaker De Sleutelkluis - centrum

In 99% van de gevallen wordt u meteen bij ons geholpen maar mocht het zo zijn en dat wij u sleutel wat langer nodig hebben, als u bijvoorbeeld een wat lastigere reparatie aanbiedt dan is er in op de rand van het centrum van Amsterdam genoeg te doen om u wachttijd te doden. Op 10 meter afstand begint de Albert Cuyp markt wat zeker een bezoekje waard is, het standbeeld van Andre Hazes op nog geen 100 meter van onze winkel en natuurlijk onze buren Hutspot waar u een heerlijk kopje koffie kunt nuttigen (tijdens het eventuele wachten).

Slotenmaker Amsterdam Centrum nabij de Albert Cuyp markt

Aan de Stadhouderskade is er een steiger waar u met een rondvaart taxi verder de grachten kunt verkennen. Dit is de aanlegplaats voor de toeristen die de Albert Cuyp markt willen bezichtigen. Even verderop is het Heineken museum waar het in de zomer ook erg druk is met toeristen maar de rest van het jaar altijd leuk is om eens te bezichtigen.

Kortom, bij slotenmaker De Sleutelkluis in het centrum van Amsterdam hoeft wachten niet direct onplezierig te zijn!

 

Adresgegevens Amsterdam centrum

Stadhouderskade 122
1073 BA Amsterdam
Tel: 020-6625632 / 020-6761016
Fax: 020-6736088
E-mail: info@desleutelkluis.nl
Tramlijn: 4, 7 en 10

Openingstijden De Sleutelkluis centrum

Onze vestiging aan de Stadhouderskade 122 in Amsterdam is 6 dagen in de week geopend:
Maandag: 8:30 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30
Zaterdag: 8:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Onze andere vestigingen in Amsterdam

Mocht u op zoek zijn naar een slotenmaker in Amsterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Sleutelkluis heeft naast de vestiging aan de rand van het centrum van Amsterdam nog 3 andere vestigingen in Amsterdam: