Bel ons direct op: 020-6761016
Beoordeel ons

Autosleutels bijmaken

Auto's van voor 1996

Bent u uw autosleutel kwijt? Bij De Sleutelkluis kunt u terrecht om een reserve autosleutel bij te laten maken. Is uw autosleutel afgebroken? Ook dat is geen probleem voor ons. Heeft u een auto van voor 1996? Oudere auto's dan het bouwjaar 1996 en dus ook oldtimers hebben geen chip of transponder. Denk bijvoorbeeld aan MG, Chevrolet, Volkwagen, Datsun, Ford, Mini, Porche, Volvo, DAF, DKW, Dodge, Oldsmobile, Trabant, Jeep, Unimog etc. Voor al deze merken en nog veel meer kunnen wij uiteraard ook autosleutels bijmaken. 

Auto's na 1996: transpondersleutels bijmaken

Sinds 1996 zijn er auto’s op de markt die een startonderbreking hebben die via de sleutel werkt. Dit wordt transponder of chipsleutel genoemd. Deze autosleutels met chip kunt u ook bij ons laten bijmaken. Heeft u ergens een sleutel laten maken maar valt de auto na een paar seconden uit? Dan herkent de elektronica van uw auto de transponder niet en daarvoor kunt u óók bij ons terecht. 

Autosleutel bijmaken kosten:

Wij lezen uw sleutel uit in onze computer en die verteld ons dan welke transponder er in zit en met die informatie kunnen wij dan berekenen wat het maken van de transpondersleutel gaat kosten en of het kan. De kosten van het bijmaken of maken van een transpondersleutel begint vanaf € 45,00 tot € 145,00.

Daarnaast slijpen/frezen wij ook uw blanco transpondersleutel. Alle transpondersleutels zijn bij ons binnen een dag klaar of klaar terwijl u wacht. Tevens zijn wij in bijna alle gevallen een stuk goedkoper dan uw dealer!

Autosleutels bijmaken Amsterdam