Bel ons direct op: 020-6761016
Beoordeel ons

Kerntrekbeveiliging

Wij hebben een grote voorraad deurbeslag / veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging voor alle deuren. Een deurbeslag met kerntrek beveiliging is tegenwoordig aan te raden. Er worden namelijk veel inbraken gepleegd via de kern van een cilinder (kerntrekken). Uiteraard kunnen wij ook in elke gewenste maat antikerntrek cilinders leveren, maar deurbeslag met kerntrekbeveiliging voorkomt dit ook.

Antikerntrekbeslag

Een antikerntrek cilinder is zo gemaakt dat het onmogelijk is om de kern van de cilinder waar de sleutel in gaat verwijderd kan worden. Het nadeel is dan wel dat als de inbreker iets heeft geprobeerd via de anti kerntrek cilinder dat u vaak zelf geen toegang meer heeft omdat het zo beschadigd is dat de sleutel er niet meer in kan. Anti kerntrekbeslag voorkomt dit doordat deze over de bestaande cilinder heen word geplaatst.

Alle soorten en maten veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Voor alle soorten en maten kunt u bij ons terecht, zowel voor 56 mm, 72 mm, 92 mm, ook in smalbeslag, kruk-kruk, kruk-greep of kruk-knop. Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging voor bijzetsloten (rozetten) rond of rechthoeking hebben wij ook in ons assortiment. Bent u op zoek naar deurbeslag met kerntrekbeveiliging, kom dan gerust langs in 1 van onze vestigingen

kerntrekbeveiliging Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging Amsterdam