Bel ons direct op: 020-6761016
Beoordeel ons

Dog tags / U.S. army legertags

Bent u op zoek naar een leuke of stoere dog tag? De originele dog tag, het identiteitsplaatje van de US army, wordt al vele jaren gemaakt voor kinderen, ouderen maar ook voor de stoere jeugd die elkaar de liefde of vriendschap verklaren door twee plaatjes te graveren en er één aan de ander te geven. We zien ook vaak dat mensen een dog tag ketting of army legertags laten maken als cadeau of om een telefoonnummer op te zetten voor bijvoorbeeld op een sleutelbos.

Dog tags kopen in Amsterdam?

Wilt u een dog tag ketting kopen? Kom dan langs bij één van onze vestigingenbekijk ons diverse aanbod dog tag kettingen en overleg gelijk van de grootte van de tekst. Levertijd: 1 tot 3 dagen. Wij hebben uniek aanbod in diverse kleuren: geel, blauw, roze, rood, zwart, groen, rvs en zilver met zwarte rand. De dogtags worden geleverd met een lange zilveren balletjesketting van 70 cm, die u zelf nog op maat / korter kunt maken. Daarnaast kunt u ze aan beide kanten laten ingraveren, met tekst of zelfs een logo.

Of koop uw dog tag online

dog tags kopenU kunt tevens gebruik maken van het online bestellen om direct uw dogtag ketting te maken en bestellen. Ook hierbij is de levertijd 1 tot 3 werkdagen. U ontvangt van ons een e-mail dat de dog tag klaar ligt en kunt het plaatje vervolgens ophalen bij ons filiaal nabij het centrum van Amsterdam, aan de Stadhouderskade 122.

 

Dog tags kopen Amsterdam